ASIAKASPALAUTTEET

Minna

”Ihan parhaita alushousuja, classic-malliset kierrätysmateriaalista valmistetut ovat nousseet ainoiksi, joita haluan enää käyttää. Tosi mukavat päällä, eivät purista tai hierrä. Olisiko mahdollista jossain vaiheessa saada myös nuden värisiä alushousuja (myös string-malli olisi toivottu)? Sellaisia, jotka sopisivat valkoisten vaatteiden alle. Varmasti tulen tilaamaan myös jatkossa, ihanaa että on kotimainen
laadukas vaihtoehto tarjolla! Suosin muutenkin vaatteissa kotimaista, aina kun vain mahdollista.”

 

Merja

”Aivan ihanat on ollut high-waist Tai-malliset housut ja materiaali myös todella miellyttävä. Ehdottomasti ne ovat lempparini nyt.”

 

Liina

”Valitettavasti etsin edelleen sitä itselle täydellistä alushousumallia. Toiveet olivat korkealla näiden suhteen. En pidä lainkaan peppuvakoon valuvista malleista ja pidin näiden korkeudesta se oli erittäinkin optimi mutta tuo peppuvako-ongelma on ikävä enkä tiedä saanko mistään itselleni toimivia alushousuja. Materiaali ja laatu oli kyllä huippua, harmi ettei malli sovi minulle. En ostaisi mallia sopimattomuuden takia. Lahjoitin äidilleni. Toimitus ja ostoprosessi toimivat mainiosti.” 

 

Riia

”Todennäköisesti tilaan lisää myöhemmin. Tarkoitus oli kokeilla ensin laatua/toimivuutta/istuvuutta jne. ja tilata myöhemmin lisää, mikäli tuote osoittautuu itselle sopivaksi. Toistaiseksi olen ollut tyytyväinen. Hyvin istuvat, kaikin puolin miellyttävät. Bambukangas on paksumpi materiaali kuin mihin olen tottunut, joten joku ohuempi kangas voisi houkutella jatkossa enemmän. Toisaalta, toimii näinkin (en tiedä, olisiko kesällä ohuempi kivampi?). Hinta on toki kalliimpi, kuin moni muu alushousu, mutta olen valmis satsaamaan, jos/kun koen, että alushousut ovat niin laadukkaat, että kestävät vuosia. Nimiä mainitsematta olen ollut pettynyt tunnettujen merkkien laatuun, turha ostaa halpoja, joista menee ensikäytöllä sormi läpi.
Ostoprosessi oli helppo ja toimitus oli riittävän nopea. Olen vuosia jo kaivannut laadukkaita, istuvia alushousuja, joten tuotteesi tuli kuin tilauksesta. Kotimaisuus on ehdottomasti plussaa, joten kalliimpi hintakaan ei haittaa (ja kun on laadukas tuote).”