materiaalit ja pesuohjeet

bambu

Koostumus: Bambu / Lycra 96/4 %, neliöpaino 250 g/m²

Kangas on neulottu ja värjätty Suomessa.

Bambutrikoo on erittäin pehmeä ja miellyttävän tuntuinen iholla. Bambu myös säilyttää hyvin värinsä, valkoinen pysyy valkoisena ja pehmeänä pesujen jälkeen. Bambu imee ja luovuttaa kosteutta, jolloin iho pysyy kuivana. Pitää viileällä säällä lämpimänä, eikä hiosta lämpimällä.
Bambu kasvaa nopeasti ilman eri kastelua, lannoitteita ja torjunta-aineita ja on siltä osin ympäristöystävällisempi kuin puuvilla.
Pesuohje: Pesu 60°C, rumpukuivaus kielletty, silitys kahdella pisteellä = max. 150°C valkaisu kielletty. Kemiallinen pesu ja emulsiopesu sallittu.

biohajoava polyamidi

Koostumus: Biohajoava Polyamidi / Elastaani 93/7 %, neliöpaino 270 g/m²

Kangas on valmistettu Amni Soul Eco® kuidusta ja se on Ökotex® sertifioitu sekä neulottu ja värjätty Suomessa.

Kangas on napakka ja joustava, jonka pinta on hieman liukkaampi kuin Bambussa. Tuntuu iholla miellyttävän lämpimältä, mutta ei hiostavalta, sillä kangas ei kerää kosteutta itseensä. Kangas ei myöskään ole sähköinen. Kankaalla on hyvä mittapysyvyys ja pitkä käyttöikä, koska se ei kulu tai rispaannu helposti ja säilyttää värinsä pitkään. Se siis kestää käytön ja pesun aiheuttamia vaurioita pidempään kuin monet muut materiaalit.

Pesuohje: Pesu 40°C, rumpukuivaus kielletty, silitys yhdellä pisteellä = max. 110°C valkaisu kielletty. Kemiallinen pesu ja emulsiopesu sallittu.